fredag, december 11, 2015

A week of pain.

Den här veckan kan sammanfattas i ett ord; Träningsvärk.

I måndags var det träning som vanligt. Det ovanliga var att jag hade glömt att packa ner mina träningsbyxor, men som tur är säljer de träningskläder på gymmet så jag skyndade mig dit och hittade ett par som jag gillade utseendet på. Tyvärr fanns den bara i storlekarna XS och S och jag brukar köpa L eftersom gillar att få plats i mina kläder utan att få andnöd. J övertalade mig att prova en S, han påstod att det var glädjebyxor som var väääldigt töjbara, och faktiskt! Jag äger numer ett par byxor i storlek S som det går att "djupandas" (läs: hysteriskt flämta)!!!

Det var sista passet med vår polska instruktör innan hans tre månader långa resa, så vi förväntade oss en riktigt horribel timme eftersom han gillar att plåga oss, men efter passet var vi lätt förvånade över att det inte hade varit fullt så illa. Men P sa att det kanske var en sån där lurig träning som inte känns men som ger en för jävlig träningsvärk, och gissa om han hade rätt?!? På onsdagen trodde jag att mina axlar skulle gå av, så (en annan) P gav mig en akutmassage så att jag skulle kunna vara med på onsdagsträningen... (Jag måste verkligen vara komplett galen.)

Så, onsdagsträning blev det. Vi var testgrupp för en ny träningsform som förmodligen kommer att finnas med på schemat under vårterminen. Just det här gången var det inte jättemycket arm- och axelträning som tur var, men om jag ska gå efter vad min kropp upplyser mig om så fick magmusklerna och fotlederna sig en rejäl omgång. Det gör ont i magmusklerna till och med när jag rider...

Nåja, jag är förmodligen fit for fight igen på måndag, redo för ny träningsvärk...

3 kommentarer:

About Alice sa...

Jag är ju lite knäpp så jag tycker ju att viss träningsvärk är skön... Känslan att man GJORT något.

Fast när man knappt kommer ur sängen. Inte så skönt.

Tess sa...

Jo, på nåt lite udda sätt vill man ju känna att man har "gjort nåt", eller hur?

Men när det gränsar till inflammation eller gör ont i fyra dagar (jo, magmusklerna protesterar fortfarande...) så kan man ju börja undra om man är riktigt klok egentligen. =)

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Ibland när jag har min onda mage, så tror jag att det egentligen är träningsvärk. För det hänger ofta samman med ett pass dagen innan, mer än en slump. Men det känns så weird att få en SÅN träningsvärk att det blir SÅN effekt, men vad vet jag? Träningsvärk kan iaf vara från hell, ibland.