söndag, november 26, 2017

Black Friday.

Det råder delade meningar om Black fridays vara eller icke vara. Personligen tycker jag att det är alldeles ypperligt med dagar när man vet att det kan finnas möjlighet till fynd, och skriver en lista på sånt som jag ska hålla utkik efter. Antingen är det sånt som jag ändå måste köpa, så varför inte till ett billigare pris om möjligt? Annars är det nån grej som jag gärna vill ha men inte nödvändigtvis behöver, men inte hittar till vad jag anser är rätt pris...

I år blev jag både lite besviken och mycket glatt överraskad. Den Fitbit jag vill ha (men inte nödvändigtvis behöver) fanns inte till Black friday-pris någonstans. Jag har dock inte gett upp än, det är ju Cyber monday i morgon... Däremot råkade jag upptäcka att tillverkaren av kamrörselement med tillräckligt hög IP-klass för att vara godkänt i hönshus hade jätterabatt hela helgen på en av sina modeller. Jag visste inte vilken storlek jag behöver i mitt hönshus, så jag mailade i lördags och frågade. Döm om min förvåning när jag fick svar samma dag! Hon rekommenderade ett element med betydligt högre effekt än det elementet som hade nedsatt pris pga stort hönshus - och gav mig ett jättebra pris på det, under förutsättning att jag bestämde mig samma dag. Och det gjorde jag ju så klart, så snart är ett paket på väg hem hit!

Så jag tycker att det här med Black friday är en mycket bra uppfinning! Om sen folk handlar en massa grejer bara för att det är nedsatt pris så har de antingen för mycket pengar eller för lite förstånd... ;-)

Inga kommentarer: