fredag, februari 27, 2009

Information från bakvägen.

Vi har fått ett tungt besked idag. En del av vår verksamhet kanske måste läggas ner då underlaget drastiskt har försämrats efter ett, i vårt tycke, allför snabbt beslut har tagits.

Visserligen har just den här delen av verksamhet gått med brakförlust under ett antal år, men idéer finns för hur situationen ska kunna förbättras. Lagar och förordningar sätter stopp för många av våra idéer, men vi har inte haft en chans att kolla upp om det inte går att kringå reglerna, för vi vet att vi skulle kunna göra det himla bra!

Fast värst av allt är att vi fick reda på beslutet ryktesvägen först. Sånt sårar oerhört.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk jag tycker jag känner igen det där... Och HUR vi än försöker komma med sparförslag - de tänker enbart tjänster... Oavsett om vi kommer med miljonbesparingar - nä, det är tjänster som ska bort!!!
Ja, jag är bland de tre som drabbas och gillar inte läget. Men, vad gör man? Blir sjukpensionär? Facket sliter sitt hår nu när de äntligen hittat ett jobb som min kropp klarar av...
Må så grankott...
(ngn som dock önskar dem lycka till - verksamheten kommer få det rätt tufft utan hjälp, det är det som blir resultatet enligt de riskanalyser som har gjorts hittills... ... ...)