onsdag, augusti 16, 2017

Dagens pass.

Idag hade vi gymmets ena ägare som instruktör. Det syns lång väg att vi ska ha henne när vi kommer på gymmet, hon ler på ett speciellt sätt. Så där som bödlar gör när de ska få tortera någon...

Så. Det blev en cirkel idag, 30 sek jobb - 10 sek vila - 20 sek jobb - 10 sek vila - 10 sek jobb - 30 sek vila och byte av station.


  1. Sidohopp, lite skridskostyle. Ena foten i golvet, den andra på stepbrädan. Hoppa upp med sträckt höft och byt fot på brädan, motsatt hand ska nudda foten på brädan med rak rygg och lite svank. Hoppa fram och tillbaka tills tiden tar slut.
  2. Rodd i roddmaskin. (Cirkelns "vilostation", haha.)
  3. Ufallssteg bakåt med 10 kg viktplatta och vridning över det böjda knäet. Jätteskön övning med tanke på träningsvärken sen måndagspasset...
  4. Sånt där skitjobbigt tungt långt rep som man ska skaka upp och ner med armarna.
  5. Push pressar med två kettlebells. Jag provade med två 12-kilos men fick lov att byta till 8-kilos efter första 30-sekunderssetet.
  6. Magövning med pilatesboll. Händerna i golvet och fötterna på bollen och så ska man lyfta upp rumpan så att man blir V-formad. En äkta magdödare.
  7. Knepig burpeesvariant. 15- eller 20-kilosboll som bröstet ska nudda istället för golvet, och istället för upphopp så ska man ta bollen med sig upp och kasta den över axeln, och så ner med bröstet på bollen igen - osv.

Vi gjorde två varv + tre valfria stationer. Jag kommer nog att somna ovaggad ikväll.

2 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Låter som en jätterolig cirkel! Avis.

Tess sa...

Ja, oftast har vi superroliga pass, och våra instruktörer brukar passa på att ta ut svängarna ordentligt på våra pass eftersom vi tycks vara kända för att gå med på vad som helst för tok och ändå komma tillbaka gång på gång...