fredag, augusti 18, 2017

En bra dag.

Väcktes av att telefonen ringde kl 7.00. Lite onödigt tidigt när man har semester, men bra ändå.

Jag började med att kolla bilbesiktningstider, igår fick jag en faktura för en tid som jag glömt att avboka (är huvudet dumt får plånboken lida) och tänkte att det var bäst att boka en ny tid innan jag glömmer att besikta bilen helt. Det fanns en tid en timme senare och den tog jag.

Och tänka sig, bilen blev godkänd utan anmärkningar!

Nästa anhalt var alltialloaffären där man kan köpa i princip allt. Min bankdosa behövde ett nytt batteri så att jag kunde fixa mobilt bank-ID i min nya mobil som jag köpte igår.

Väl hemma igen så, tro det eller ej, dammsög jag och våttorkade golven!!! Var kom den energin ifrån?

Lagom till halv tolv slutade det regna och snickaren dök upp som överenskommet. Så mycket smidigare och snabbare det går med fyra händer istället för två! Och vips hade de 3,5 utlovade timmarna gått. I morgon, om vädret tillåter det, ska jag upp på svindlande höjder igen, balanserande en fem meter lång fusktimmerbräda som helst ska krångla i samband med notningen. Men jag klarade det igår, alltså kommer jag att klara det imorgon (eller när det nu blir) igen. Jag får träna armmusklerna i alla fall, det behövs... Och man kommer långt med envishet, jävlaranamma och smarta (?) idéer.

Nu blir det två avsnitt av Game of Thrones, säsong sex. (Jag har haft boxen bra länge, men trott att jag redan sett den tills att P på jobbet sa att det är säsong sju som går på HBO nu.)

Inga kommentarer: