onsdag, februari 13, 2008

Playa Samara.

Vi akte fran Santa Elena i morse vid atta-tiden, och efter 1,5 timme pa eländiga grusvägar där vi studsade omkring i minibussen nadde vi äntligen asfalterad väg och kände att vi var pa väg mot Stilla havet, värmen och Playa Samara.

Vi hade inte bokat in oss pa nat hotell här i Samara, utan hoppades pa tur. Och vad säger man, Casa del Mar var väl sa nära en femetta man kan komma??? Det är rätt varmt här, sa ett rum med AC var ett krav för var del. Det innebär att man tvingas hoppa upp en prisklass mot vad vi har betalat för logi hittills, men lite lyx far man väl unna sig när man är sa langt hemifran?

Hotellet har egen access till stranden, och är man bara ute i lite god tid far man lana strandsängar (det finns inte sa manga) alldeles gratis, och alldeles utanför vart rum har vi en pool modell mindre. Pa hotellet finns även ett "safe", alltsa ett skap där vi kan förvara vara pass och kreditkort och sa, sa vi slipper ga runt pa stranden och leka kängurur med vara magväskor.

Enda nackdelen vi har hittat hittills är att det inte finns gratis internet pa hotellet om man inte har med sig sin bärbara, utan vi är hänvisade till internetcafeer. Men vi har ju vanan inne sen en vecka tillbaka, sa vi överlever nog det.

Pa det här internetcafeet är det sa sinnrikt att jag kan ange tre olika sprak, engelska, tyska eller spanska, för tangentbordet att ställa in sig pa, och när jag väljer tyska sa finns helt plötsligt ä och ö!

Det blir nog nat lätt till middag kväll, vi at rejält till lunch och värmen gör att man inte blir hungrig lika snabbt igen. En färsk ananas vore inte helt fel...

Inga kommentarer: